14 dni na zwrot tego towaru

Wysyłka 24/48h - tak szybko, jak to możliwe

Wysyłka 24/48h - tak szybko, jak to możliwe

  • NAJEL Olej MONOI z Tahiti 125ml Cosmos Natural

Właściwości z certyfikatem
Marka Najel
Rodzaj naturalne
Dla kogo dla młodzieży, dla Pana, dla Pani
Pochodzenie Inne Regiony Świata
Dla skóry skóra normalna, skóra sucha, skóra tłusta, łojotokowa i mieszana, skóra wrażliwa i atopowa
Wyróżnienie nowość
Certyfikat Cosmos Natural, ECOCERT
Dla włosów włosy normalne
46.87
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48h
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier DPD 13.99
Dostępność Ostatnie sztuki
Najel
EAN 3760061223905

Darmowa wysyłka od 200zł

nazwa: Olej Monoi z Tahiti

gramatura: 125ml

pochodzenie: Tahiti (polinezja Francuska) - Francja

skład INCI: cocos nucifera (cocnut) oil, gardenia tahitensis flower, parfum (fragrance), tocopherol, benzyl salicylate, farnesol, limonene, linalool.

PAO: 12M miesięcy od otwarcia opakowania

certyfikat: Cosmos Natural

image

Olej Monoi produkowany jest od tysiącleci przez wyspy Polinezji Francuskiej i jest połączeniem kwiatów gardenii tahitańskiej, które maceruje się przez 15 dni w oleju kokosowym tłoczonym na zimno. Gardenia (kwiaty tiare) to białe kwiaty o ośmiu płatkach ( w kształcie gwiazdy) i o pięknym zapachu.

image

Gardenia tahitańska:

- symbol wysp Polinezji Francuskiej,

- posiada intensywny zapach,

- łagodzi stany zapalne i podrażnienia skóry

- pomaga w egzemie


Olej kokosowy:

- odżywa,

- nawilża,

- wygładza,


Właściwości olejku MONOI:

- doskonale nawilża i koi,

- wygładza i odżywia,

- zmiękcza i uelastycznia skórę,

- posiada właściwości przeciwzapalne i łagodzące

chroni barierę lipidową skóry,

- odżywia suche włosy i zniszczone końcówki,

- zabezpiecza skórę przed szkodliwym działaniem słońca, wiatru i wody,

- kwas laurynowy zawarty w olejku kokosowym działa przeciwzapalnie, antyseptyczne i antybakteryjnie.

- kwiat gardenii posiada właściwości oczyszczające, łagodzące i przeciwzapalne.


Uwaga! Olejek topnieje w temperaturze powyżej 24 stopni. Wraz ze zmianą temperatury zmienia swoją konsystencję ze stałej w płynną (lub odwrotnie).

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia